Fűtés klímával? Gazdaságos és kényelmes!

Az őszi és a tavaszi hónapokban már gyorsan esik a hőmérésklet, ezért meg kell oldanunk a fűtés kérdést. Tökéletes választás ezekre a hónapokra (főleg októberben, novemberben és márciusban, áprilisban) a klímával való fűtés.

A legtöbben a klíma kapcsán csupán a nyári hőségre és a kellemes, hűs levegőre gondolunk, pedig egy jól megválasztott klíma legalább ugyanolyan hasznos lesz akkor is, ha fűteni szeretnénk vele.

Amikor a hőmérséklet már inkább 0 és 10 °C között ingadozik, akkor nagyon megéri klímával fűteni, mert többnyire olcsóbban hozhatjuk ki a lakásunk vagy házunk fűtését, mintha például gázzal fűtenénk ugyanebben az időszakban.

Ha a házunk vagy lakásunk szigetelt, akkor éves szinten biztosan olcsóbban megússzuk a fűtési költséget, mintha a teljes fűtési időszakban gázzal fűtöttünk volna.

Miért gazdaságos klímával fűteni?

Az egyik legfontosabb tényező, hogy bármilyen lakásba, családi házba beszerelhető megoldásról van szó, ami nem igényel semmilyen extra bontást, nincsenek különleges feltételek, amelyeknek meg kell felelnie a házunknak vagy lakásunknak, mindössze áramforrásra van szükség.

Akár -22-25 °C-ig is kiegészítő fűtés nélkül használhatjuk, így a fázósabb családtagok is garantáltan elégedettek lesznek ezzel a fűtési móddal.

Amellett, hogy könnyű a klímával való fűtést megvalósítani, az illetékes áramszolgáltatótól igényelhetünk a fűtési időszakra (jellemzően október 15. és március 15. között) úgynevezett H tarifát.

A H tarifa előnye, hogy a klímához igényelve a normál tarifához képest majdnem féláron tudjuk fűtésre felhasználni, így jóval kedvezőbbek lesznek a fűtési költségeink a téli hónapokban.

Hogyan lehet kialakítani a klímával való fűtést?

Ahogy korábban már volt róla szó, ahhoz, hogy klímával fűtsünk, mindösszesen megfelelő áramforrásra van szükség, és egy jól megválasztott készülékre, amely teljesítményében képes ellátni a lakóterünket.

Akár egyetlen klímával is ki lehet próbálni a kílmával való fűtés előnyeit! Ugyanez a készülék nyáron pedig kellemes, hűs levegővel teszi elviselhetővé a forróságot, így egész évre jó befeketésről van szó.

Egy klíma telepítése esetén akár 4 óra alatt elkészülünk, rendet rakunk magunk után, te pedig tiszta lakásodban élvezheted az új klímád, koszmentesen.

Mennyibe kerül egy klíma telepítése?

Split klímák telepítését bruttó 79.900 Ft-tól vállaljuk abban az esetben, ha a klímát tőlünk vásároltad, ha pedig már megvetted korábban, bruttó 99.900 Ft a telepítés díja.

A telepítés minden esetben tartalmazza az alábbiakat:

  • Csövezést 3 folyóméterig
  • Tartókonzolt
  • Kondenzvíz elvezetést
  • Vákuumozás
  • Faláttörést
  • Elektromos bekötést
  • Beüzemelést

Ha már biztosan tudod,
hogy szükséged van egy
új klímára, keress minket
bátran.

Kapcsolat

Milyen klímákat ajánlunk fűtéshez?

Az alábbi 3 készülékben biztosan nem fogsz csalódni, ha fűtésre is szeretnéd használni őket:Daikin Comfora FTXP25M / RXP25M oldalfali mono split klíma 2.5 kW

Daikin Comfora FTXP25M / RXP25M oldalfali mono split klíma 2.5 kW

360.680 Ft

Ajánlott 20 m2-es helységméretig. Fehér színben érhető el, hűtési és fűtési energiaosztálya A++. Ingyenes szállítással, 3 év garanciával. Fűtésre Optimalizált

Megnézem
POLAR SIEH0025SDX / SO1H0025SDX INVERTERES SPLIT KLÍMA 2,5 KW

POLAR SIEH0025SDX / SO1H0025SDX INVERTERES SPLIT KLÍMA 2,5 KW

199.900 Ft

Ajánlott 20 m2-es helységméretig. Fehér színben érhető el, hűtési energiaosztálya A++. Ingyenes szállítással, 3+2 év garanciával.

Megnézem
GREE Gree Comfort X GWH09ACC-K6DNA1A inverteres split klíma 2.6 kW

GREE Gree Comfort X GWH09ACC-K6DNA1A inverteres split klíma 2.6 kW

230.700 Ft

Ajánlott 20 m2-es helységméretig. Fehér színben érhető el, hűtési energiaosztálya A++. Ingyenes szállítással, 10 Év garanciával

Megnézem

Klíma telepítés

Hogyan dolgozunk a klímák telepítése során?

Mindenek előtt gyorsan és rugalmasan, a részletekre is gondos figyelmet fordítva.
Azokra a helyekre is képesek vagyunk klímát telepíteni, amelyet más cégek nehéznek,
kivitelezhetetlennek gondolnak, hiszen egyedi megoldásokkal dolgozunk, és akár alpin technikát
is alkalmazunk a telepítéshez.

1.

Időpont

Kereshetsz minket akár emailben, akár telefonon, az első lépés biztosan egy időpont egyeztetés lesz, amikor kollégánk az otthonodban el tud végezni egy helyszíni felmérést.

2.

Felmérés

A felmérés ingyenes, és ennek során egyeztetjük az igényeidet. Kollégánk segít a megfelelő klíma kiválasztásában, ami a szoba méretéhez, légteréhez képest a legjobb teljesítményt nyújtja.

3.

Árajánlat

A felméréskor előzetes árajánlatot tudunk adni, később pedig emailben is küldünk egy pontos árajánlatot, ami minden felmerülő költséget tartalmaz a klíma árától a telepítés munkadíjáig. Biztos lehetsz abban, hogy nálunk nincsenek rejtett költségek.

4.

Rendelés

Ha az ajánlat szimpatikus számodra, már kezdhetünk is. Első lépésben megrendeljük a szükséges klímát, vagy több készüléket, ha több szobába is szeretnél.

5.

Kiszállítás

Ezek általában 2 munkanap alatt megérkeznek, ezt követően kiszállítjuk neked, és a klímák árát csak átvételkor kell rendezned. Mi nem kérünk el egyetlen forintot sem előlegként.

6.

Telepítés

Előre egyeztetett időpontban kollégánk telepíti a klímát/klímákat. Egy klíma telepítése esetén akár 4 óra alatt elkészülünk, rendet rakunk magunk után, te pedig tiszta lakásodban élvezheted az új klímád.

7.

Mind ez akár 1-2 hét

Mindez általában 1-2 héten belül lezajlik, így valóban gyors és profi munkára számíthatsz.

Szakértőnk
havi tippje

Érdemes utána számolnod, hogy vajon milyen költségekkel járna, ha klímával oldanád meg a fűtést a hűvösebb napokon. Meg fogsz lepődni, mennyivel olcsóbb, mint gondolnád!

Kocsmár Tamás

Hogyan kerülheted el a rejtett költségeket egy új klíma beszerelésekor?

Összegyűjtöttünk neked 8 tippet, hogy új klímád beszerelésekor ne érjenek kellemetlen meglepetések.

Add meg email címed és máris küldjük az útmutatót: