Kocsmár Tamás vagyok,
a KT-KLÍMA
alapítója.

Hogy miért alapítottam
meg a cégem?

Azért, hogy legyen végre egy olyan cég, ahol nem kell egy jó klímaszerelőre hónapokat várnod. Ha próbáltál már a tavasztól őszig tartó időszakban egy klímaszerelőt elérni, tapasztalhattad te is, hogy ez sokkal keményebb feladat, mint azt elsőre hitted volna.

Klíma akár 1-2 hét alatt

Én viszont abban hiszek, hogy igenis megvalósítható, hogy akár 1-2 hét alatt a legjobb ár-érték arányú klímát szereljük be a te otthonodba is, ráadásul úgy, hogy a gondos tervezéstől a megfelelő berendezés kiválasztásán át a beszereléséig mindenben szakértő segítséget kaphass.

Teljeskörű tervezés

A munkámban éppen ez a tervezés az egyik dolog, amit a legjobban szeretek. A helyszíni felméréseken a szobákat, falakat látva azonnal beindul a fantáziám, és fejben már kész a terv arra, hogy hogyan lehet a legjobban megoldani a klíma vagy a hőszivattyú telepítését.

Modern gondolkodás

Mert nemcsak klímákban vagyunk otthon, de a hőszivattyús rendszerek kiépítésében is. Hiszem, hogy ez a környezetbarát megoldás egyre nagyobb teret kap majd, és 2020 után minden új építésű házban ilyen rendszer biztosítja majd a fenntartható energiafelhasználást.

Több éves tapasztalat

Az évek során közel 150 elégedett ügyfélnek majdnem 400 klímát vagy hőszivattyút telepítettünk, így kellő tapasztalattal rendelkezünk ahhoz, hogy a te igényeidre is a legjobb megoldást nyújtsuk.

Ingyenes tanácsadás

Minden esetben számíthatsz korrektségünkre. Nálunk nincsenek rejtett költségek, ingyenes tanácsadással segítünk a döntésben, és biztos lehetsz abban is, hogy betartjuk, amit ígértünk

Kapcsolattartás

Velünk könnyű lesz együtt dolgozni, mindig visszahívunk, ha épp nem értél el, és a közös munka során is folyamatosan kapcsolatban maradunk.

Keress minket bátran elérhetőségeinken.

Ha épp ilyen profi segítségre van szükséged akár klíma, akár hőszivattyú kapcsán, keress minket bátran elérhetőségeinken.

Referencia munkáink

Szívesen belenéznél abba, hogyan dolgozunk, akkor tekintsd meg referencia munkáinkat:

Szakértőnk
havi tippje

Érdemes utána számolnod, hogy vajon milyen költségekkel járna, ha klímával oldanád meg a fűtést a hűvösebb napokon. Meg fogsz lepődni, mennyivel olcsóbb, mint gondolnád!

Kocsmár Tamás

Hogyan kerülheted el a rejtett költségeket egy új klíma beszerelésekor?

Összegyűjtöttünk neked 8 tippet, hogy új klímád beszerelésekor ne érjenek kellemetlen meglepetések.

Add meg email címed és máris küldjük az útmutatót: